dimarts, 1 de maig del 2012

ACORDS DE LA REUNIÓ DE LA JUNTA DE L'ACBS - 26 abril 2012



Acords dels punts de l'ordre del dia:

1.      Acceptar el premi “Compromís”, concedit a l'ACBS per la JNC. Proposar un acte, en una data propera, que podria consistir en una conferència i el lliurament del premi. Acordar data i conferenciant.

2.      Acceptar la proposta de col·laboració de l'ACBS (Secció de Patrimoni) amb el grup Santa Coloma en Transició. S'acorda que un membre de la Junta parli amb els organitzadors.

3.      Sol·licitar a l'Ajuntament la cessió del material de la cova dels Galls Carboners (Mont-ral), procedent del fons Ferran Companys a la URV per a completar l'estudi d'aquest jaciment prehistòric. Prèviament, s'haurà d'inventariar i fotografiar

4.      Fer còpia del CD del procés de Lluís Solà i donar-lo a les famílies dels altres implicats que ho sol·licitin.

5.      Organitzar l'acte de presentació del llibre Memòries de presó de Josep Moix i Marimon i de l'espectacle Exili del dia 28 d'abril. Els llibres es repartiran als socis i es cobraran a 12 € i es vendran al públic a 18 €.

6.      Possible presentació del llibre  Els Margarit de Castell d'Empordà , de Manuel Güell i Junkert, en el qual hi ha referències al castell de Biure. S'acorda parlar amb Josep M. Grau per tenir més informació. També es demanarà a Manuel Güell, soci i col·laborador de l'ACBS si en pot fer un article per al Recull-13.

Temes tractats fora de l'ordre del dia:

1.      El dia 14 de maig portaran de Tarragona l'exposició “Món Agrari” per a mostrar-la durant el Mercat d'Època. Els organitzadors s'encarreguen del transport i muntatges i l'ACBS farà els cartells.
2.      Presentació pública de la Secció de Patrimoni constituïda recentment dintre l'ACBS.
3.      Previsió d'articles per al proper Recull.
4.      Convocatòria d'Assemblea General de socis per aprovar els estatuts modificats d'acord amb la nova legislació i informar-los d'activitats i projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada