dissabte, 1 de setembre del 2012

Santa Coloma en transició


Benvolguts companys,
Som Santa Coloma en transició i el motiu d'aquest correu electrònic és el de presentar-nos a totes les entitats de la vila.
Com potser ja sabeu, un grup de persones de Santa Coloma estem començant una iniciativa de transició a la vila i ens plau de contactar amb vosaltres a fi de comentar-vos un seguit de qüestions.
Santa Coloma en transició és un moviment que vol aportar el seu gra de sorra per construir entre tots un poble més pròsper, amb possibilitats per a tothom i amb la visió d'un futur millor.
Després de la presentació a la vila el passat mes d'Abril hem fet dues xerrades sobre creixement personal i sobre cooperativisme, una primera trobada de grups de treball i hem posat un punt d'informació el dia de la festa del romesco i per la Festa Major. En aquests moments ja hi ha diversos grups de treball que estan treballant en diferents propostes, una de les quals ja és activa des d'aquest mes de setembre: es tracta del projecte “compartir cotxe” que vol ser una eina a la disposició de tots els colomins que tinguin la necessitat de desplaçar-se fora de la vila i no tinguin mitjans, o d'aquells que facin desplaçaments en vehicles particulars i estiguin disposats a compartir-lo amb altres persones. Podeu trobar informació del seu funcionament i accedir-hi mitjançant la web http://compartircotxe.santacolomaentransicio.com
Per altra banda, el proper 22 de setembre és el dia mundial sense cotxes i per aquest motiu volem organitzar un seguit d'actes a una part del Carrer Progrés i transformar-lo en carrer per a vianants per un dia, amb l'objectiu de promoure l'ús de la bicicleta i de caminar en front de l'ús del cotxe.
Ens agradaria que féssiu difusió d'aquesta informació a tots els vostres associats i us convidem a participar en aquests actes o qualsevol altre que organitzem, així com també a participar activament en el moviment. Us adjuntem un document que anomenem QUI SOM I QUÈ FEM on expliquem de forma resumida en què consisteix aquest moviment, els seus principis i valors i els objectius. Al nostre blog (www.santacolomaentransicio.blogspot.com) hi podeu trobar informació més detallada.
Moltes gràcies
Salutacions cordials.

SANTA COLOMA EN TRANSICIÓ - santacolomaentransicio@tinet.cat
Santa Coloma de Queralt, setembre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada