divendres, 7 de març del 2014

Convocatoria propera assemblea,

Porta restaurada


Benvolguts socis: 
Ens plau fer-vos arribar les informacions següents: 
            1) Recull núm 13. Després de la parada obligada en l'edició de la revista a causa de la    publicació dels llibres sobre els pintors Joan Ferrer Vallbona (2011) i Josep Nogué Massó            (2013), reprenem la seva publicació, que sortirà abans de final d'any.
            Per això, ens adrecem a totes aquelles persones que tinguin treballs sobre qualsevol aspecte        de Santa Coloma i la Baixa Segarra i vulguin publicar-los perquè ens els facin arribar.  No hi          ha limitació d'espai, però caldrà presentar-los (en format informàtic) abans del 31 de juliol   d'aquest 2014. En cas que els treballs estiguin en període de redacció, us agraïrem que ens      comuniqueu, a més de l'autor i el títol, l'extensió aproximada prevista. Una junta d'edició      revisarà els treballs i es posarà en contacte amb els autors de cara a la publicació. 
2)      Assemblea general. Tindrà lloc el dilluns dia 10 de març a les 7 de la tarda al local de l'Associació, amb els següents punts de l'ordre del dia:
             1. Lectura i aprovació de l'acta de l'assemblea anterior.
 2. Memòria d'activitats realitzades.
 3. Estat de comptes 
4. Projectes en curs
5. Elecció de nous càrrecs, d'acord amb els estatuts.
6. Precs i preguntes.
 3)      Horaris d'obertura del local. El local de l'ACBS queda obert tots els dilluns de 6 a 8 del vespre. Si qualsevol persona vol accedir-hi fora d'aquest horari, pot adreçar-se a qualsevol membre de la Junta.
 4)      Col·laboració. Els editors del llibre Avui cuinem a Conesa ens han demanat que comuniquem que estan preparant una edició de receptes de cuina de Santa Coloma. Les persones interessades en participar-hi, poden adreçar-se a l'Associació de Dones Colomines. 
La Junta

Santa Coloma de Queralt, 20 de febrer del 2014  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada